Gravity Rush prozatím zůstane on-line
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Gravity Rush prozatím zůstane on-line

Gravity Rush prozatím zůstane on-line

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

13. 1. 2018 14:18 1
Reklama

Zřejmě hlasitost a četné nářky herní komunity mohly aktuálně za to, že dříve avizované vypnutí on-line složky relativně čerstvé akce Gravity Rush 2 se prozatím nekoná. Z čerstvých informací nově vyplývá, že kompletní funckionalita bude zachována minimálně do tohoto léta.

Původně přitom mělo k vypnutí sociálních funkcí hry již příští týden. Nicméně k tomu nakonec nedojde a plnohodnotný zážitek se tedy ještě o něco prodlouží. Jak a o čem je konkrétně řeč, o tom se můžete dočíst v předešlé aktualitě. V té jsme vás rovněž informovali o oněch plánech týkajících se vypnutí on-line složky hry.

Jenže této myšlence se postavila nepočetná, avšak poměrně hlasitá komunita sdružená okolo tohoto titulu. Nadšení hráči, kteří by rádi sdíleli své zážitky a vyzobávali veškerý obsah i nadále, se zasadili o start kampaně jménem #DontForgetGravityRush.

A právě ta zřejmě čerstvě nese ovoce v podobě odkladu vypnutí serverů, a to až do 19. července. Jestliže se vám na tento titul ve vaší knihovně stále ještě práší a hru jste třeba ještě ani neozkoušeli, tak vám určitě doporučujeme naskočit. I přes tento odklad totiž tolik toho času přeci jen nezbývá.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama