Halo 5 je na Xboxu na víkend zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Halo 5 je na Xboxu na víkend zdarma

Halo 5 je na Xboxu na víkend zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 1. 2018 10:40
Reklama

Optimisticky vyznívající titulek bohužel musíme hned zkraje trochu zkrotit, neboť zcela zdarma tento titul nebude. K jeho otestování totiž bude zapotřebí aktivní předplatné prémiových služeb Xboxu.

Více než dva roky po původním vydání máte každopádně v průběhu tohoto víkendu možnost naskočit do rozsáhlého světa hry a sami si tako ozkoušet, zač je toho v Halo 5: Guardians loket. Titul týmu 343 Industries si navíc můžete aktuálně na Xboxu pořídit se slevou a může se tak jednat o drobnou kompenzaci toho, že letos se nového dílu série s největší pravděpodobností nedočkáme.

K dispozici je v rámci této nabídky každopádně jak multiplayer hry, tak i příběhová kampaň, do níž lze naskočit i v kooperaci až se třemi dalšími hráči naráz. Bližší detaily vám již ale může odhalit naše recenze hry.

Pokud jste tedy tento díl série dosud nepotkali, tak určitě neváhejte a nabídky využijte. Doprovodná slevová akce určitě také není k zahození a v případě zájmu o něco většího pak můžeme určitě připomenout fakt, že na Xzone naleznete ještě dostupnou sběratelskou edici hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama