Hyrule Warriors míří na Nintendo Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hyrule Warriors míří na Nintendo Switch

Hyrule Warriors míří na Nintendo Switch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 1. 2018 16:21 1
Reklama

Během aktuálního a pro mnohé hráče také lehce překvapivého vysílání Nintendo Direct jsme se dozvěděli o řadě zajímavých titulů mířících na Nintendo Switch. A jedním takovým je i vylepšená edice akčního fantasy titulu Hyrule Warriors.

Takzvaná Definitive Edition hry Hyrule Warriors (což byla původně variace na Dynasty Warriors v kabátu Zeldy) dorazí na Switch v průběhu jara a přinese s sebou pochopitelně také velké množství obsahu navíc.

Ten v porovnání s původní verzí hry pro Wii U nabídne o 16 postav více (což znamená celkem 29 hratelných charakterů) a stejně tak se majitelé Switche dočkají také obsahu, který byl původně exkluzivní pouze pro 3DS verzi hry. Chybět samozřejmě nesmí ani všechna dosavadní DLC a stejně tak se hráči mohou těšit i na nové kostýmy postav inspirované posledním dílem Zeldy – Breath of the Wild.

Ovšem více než nějaké oblečky by hráče mohlo zaujmout to, že hra bude na jediné konzoli podporovat režim rozdělené obrazovky a lokální kooperaci, v níž se každý z hráčů může ujmout jednoho Joy-Conu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama