State of Decay 2 dostal rating, vyjít má na jaře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka State of Decay 2 dostal rating, vyjít má na jaře

State of Decay 2 dostal rating, vyjít má na jaře

Pavel Makal

Pavel Makal

9. 1. 2018 14:20
Reklama

Ačkoli o sérii State of Decay nepíšeme zvlášť často, je to ale dáno tím, že chystaný druhý díl o sobě nedává moc vědět. Kromě pravidelných updatů o tom, že práce stále pilně pokračuje, toho zkrátka moc nevíme. To by se ale mohlo už brzy změnit.

Vývojáři ze studia Undead Labs se totiž na sociálních sítích pochlubili tím, že jejich titul získal rating od organizace ESRB. Nepřekvapivě se jedná o označení M, tedy hru pro dospělé. Důvody jsou nasnadě. Kromě brutálního násilí, kterého se můžete na nebohých nemrtvých dopouštět, jde také o konzumaci různých druhů drog a přítomnost neslušných slov.

Studio sice uvedlo, že bližší informace k termínu vydání zatím nemůže poskytnout, cílí však stále na jaro letošního roku. Vedle Sea of Thieves to tak bude na platformách Microsoftu další hra, která spoléhá především na kooperaci více hráčů.

K oznámení State of Decay 2 došlo na konferenci Microsoftu v rámci E3 2016. Původně měla hra vyjít už v loňském roce, na E3 2017 jsme se ale dozvěděli o posun na rok 2018. Zahrát si ji budeme moci na Xboxu One a PC v rámci programu Play Anywhere.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama