Xbox One verze PUBG dostala další update
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox One verze PUBG dostala další update

Xbox One verze PUBG dostala další update

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 1. 2018 15:47 2
Reklama

Příchod PlayerUnknown’s Battlegrounds na Xbox One jsme kvitovali s velkým povděkem, dlužno ale podotknout, že start rozhodně nebyl tak hladký, jak bychom si bývali byli přáli, a to ani v případě hraní na posíleném Xboxu One X. Vývojáři ale drží své slovo a do hry tak v krátkém sledu míří již v pořadí čtvrtý update, který by měl hraní zas o kus zpříjemnit.

V poznámkách k patchi vývojáři děkují za obsáhlou zpětnou vazbu, kterou jim komunita na Xboxu poskytuje. Zároveň upozorňují, že některé problémy budou potřebovat delší péči, zásoba updatů a záplat tedy bude pokračovat.

Nový patch přináší řadu úprav, jmenovitě byla například přidána možnost upravit si zrychlení zaměřování, došlo k navýšení poškození, které mohou hráči způsobit vozidlům a byla implementována akcelerace analogové páčky při opouštění letadla. Také byl zpřístupněn matchmaking pro FPP Solo v řadě regionů včetně toho našeho.

Došlo k optimalizaci PhysX výkonu a k mírnému navýšení serverových i klientských FPS. Jemných úprav doznaly i některé grafické efekty. Nově si také v menu můžete vypnout hudbu, vývojáři vyřešili několik dalších příčin pádů hry a problém s uživatelským rozhraním v případě, že se více hráčů naráz pokouší sebrat loot ze stejného zdroje.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama