V březnu vyjde nový díl MX vs. ATV: All Out
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V březnu vyjde nový díl MX vs. ATV: All Out

V březnu vyjde nový díl MX vs. ATV: All Out

David Plecháček

David Plecháček

8. 1. 2018 10:26
Reklama

Víme, že THQ Nordic se nemůže rovnat s největšími vydavateli, ale jeho portfolio patří mezi jedno z nejpestřejších a nejrůznorodějších. Kromě her pro úzkou skupinu lidí se ale čím dál více posouvá mezi mainstream. Od menších her jako Black Mirror, SpellForce 3 nebo This Is the Police přes nové Darksiders či Biomutanta se můžeme přesunout i k závodům. Chystá se totiž pokračování jedné letité série.

První díl MX vs. ATV se datuje už do roku 2005. Hra s podtitulem Unleashed si na tehdejší dobu vydobyla poměrně slušnou pozornost a veřejnost jí přijala velice kladně. S každým dalším dílem ale nově vzniklá série klesala na kvalitě, některé díly při troše štěstí pouze stagnovaly a přešlapovaly na místě. Od posledního MX vs. ATV Supercross ale uplynuly čtyři roky, a tak je čas na další pokračování. Představujeme vám novinku s názvem All Out.

Po vzoru předešlých dílů i na novince pracuje tým Rainbow Studios. To má ve své více než dvacetileté historii více zkušeností s motokrosem, než by se mohlo díky sérii MX vs. ATV zdát. Už v roce '98 totiž přišlo s legendárním Motocross Madness. Na druhou stranu je ale kvůli krachu mateřského THQ potkal trpký osud, dokud se studia neujali lidé z Nordic Games. Již zmíněný poslední díl MX vs. ATV Supercross tak už vyšel s novým vydavatelem v zádech.

Ten ale zároveň celosvětově obdržel nejhorší hodnocení ze všech. Jestli za jeho nekvalitu mohl divoký vývoj kolem majitelů studia se můžeme jen domnívat. Novince All Out už ale nestojí nic v cestě k návratu na výslunní.

Vývojáři All Out chystají vedle PC i na PlayStation 4 a Xbox One. Hráče lákají na obrovský otevřený svět nebo na plnění jednotlivých závodů. Nebude chybět ani tradiční split-screen nebo multiplayer pro 16 hráčů. Pokud si novinku předobjednáte, dostanete výbavu v hodnotě sta tisíc tzv. Moto Coins, místní měny, což by měl být ekvivalent osmi hodin hraní. Díky ní si můžete plně upgradovat dvě zbrusu nové motorky. A navíc dostanete možnost hrát hru se čtyřdenním předstihem. Je to ale jen na vás. Třeba vás přesvědčí následující trailer. Hra vychází už 27. března. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama