Battle royale míří i do akce Paladins
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Battle royale míří i do akce Paladins

Battle royale míří i do akce Paladins

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 1. 2018 10:39
Reklama

Zaklínadlo jménem battle royale dnes skutečně táhne a po zprávě týkající se příchodu tohoto typu režimu do akce Fortnite (což se tehdy vůbec nelíbilo tvůrcům PUBG, kteří si celkem po právu nárokují podíl na masivním vzestupu popularity žánru) se dozvídáme o hře další. A tou je momentálně akce Paladins, jež se také dočká svého vlastního BR režimu.

Tvůrci se přitom od začátku netají inspirací jinými hrami a již od původního oznámení hry jsme měli možnost slyšet nejrůznější nařčení o velkém vypůjčování nápadů odjinud (zejména z akce Overwatch). A dnešní zpráva může podobná prohlášení jen probouzet. Něčím unikátní tato nadcházející aktualizace přeci jen být slibuje.

Rozdílem oproti konkurenci přitom může být zejména to, že Paladins nabídne mimo jiné také rozdělení do týmů.

Její jméno tomu však na druhou stranu příliš nenasvědčuje – celým jménem se totiž tento režum bude nazývat Paladins: Battlegrounds. A tento v sobě slibuje kombinovat boje v otevřené krajině s prvky známými z původní hry. To znamená kombinaci hry na hrdiny s prvky karetních her. Rozdílem oproti konkurenci přitom může být zejména to, že Paladins nabídne mimo jiné také rozdělení do týmů.

Jinak se ale tvůrci zcela veřejně odvolávají k inspiraci tituly jinými (a konkrétně zmiňují právě nejen PUBG, ale i zmiňovanou akci Fortnite). Chybět tedy nesmí ani zmenšující se mapa, časový limit či například nutnost aktivního průzkumu prostředí.

A vedle toho se lze každopádně v průběhu tohoto roku těšit až na 300násobně větší mapu v porovnání s těmi originálními a na souboje až stovky soupeřících hráčů.

Na další detaily si každopádně budeme muset ještě počkat, nový režim však do této F2P akce zamíří ještě letos a těšit se z něj budou moci hráči na PC, Xbox One i na PlayStationu 4. A konečně něco více vám o chystané atmosféře již může napovědět přiložená ukázka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama