Switch verze Layers of Fear se připomíná
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Switch verze Layers of Fear se připomíná

Switch verze Layers of Fear se připomíná

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 12. 2017 11:16 1
Reklama

Psychologický a schopnost odlišit reálné od fiktivního prověřující horor Layers of Fear jste si nedávno mohli v PC verzi stáhnout zcela zdarma, nicméně již brzy se chystá vydání další. A to tentokrát zamíří na Nintendo Switch.

Tam přitom tento titul slibuje nebýt pouze pouhým portem, ale rovnou vylepšenou edicí již tak povšechně kvalitního hororového zážitku. Ten se nám přitom aktuálně připomíná velmi stylovou ukázkou, která si bere inspiraci z nastávajícího vánočního období.

Hra na Nintendo Switch dorazí již v prvním kvartále příštího roku a tehdy se hráči mohou těšit na vylepšení, jež spočívají nejen v grafické stránce hry, ale i v několika jejích dalších aspektech.

Pochopitelný je v tuto chvíli zcela určitě slib o využití hardwarového potenciálu konzole, který v tomto případě spočívá zejména v odlišných ovládacích prvcích. Hráči se tak mohou těšit na podporu dotykového displeje, vibrační odezvy označené HD Rumble i pohybového ovládání.

Samozřejmostí edice ověnčené přízviskem Legacy je pak také integrace příběhového přídavku jménem Inheritance, který přinesl odlišnou perspektivu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama