První DLC pro CoD: WWII se představuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První DLC pro CoD: WWII se představuje

První DLC pro CoD: WWII se představuje

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 12. 2017 10:58 9
Reklama

Aktuální díl série Call od Duty s podtitulem WWII se vrátil ke čtrnáct let starým kořenům, a i když fanoušci historických reálií mohou právem brblat pod fousy nad záplavou nepřesností, dělá hra přesně to, co jsme od ní čekali - nabízí explozivní popcornovou jízdu v kulisách, po kterých jsme roky volali. Nyní se dozvídáme první detaily o chystaném DLC s názvem Resistance.

Pokud jste doufali, že přídavek nějak rozšíří kampaň pro jednoho hráče, musíme vás zklamat, DLC se nese ve stejném duchu, jaký je pro Call of Duty typický. Přináší tři nové mapy, novou misi do režimu War a také novou kapitolu pro oblíbené Nazi Zombies.

Zaujmout by vás mohla již první z trojice nových map. Nese totiž název Anthropoid a ten by měl našincům napovědět, že jejím dějištěm je naše stověžatá matička. Ve videu níže se můžete podívat na první záběry. Druhá mapa se jmenuje Occupation a jedná se o remake staršího bojiště Resistance z Modern Warfare 3. Navštívíte v ní okupovanou Paříž, je vhodná spíše pro boj na střední vzdálenosti a naleznete tu spoustu příležitostí, jak nepřátelům připravit smrtící past. Trojici pak uzavírá Valkyrie, která nás zavede do Východního Pruska a je inspirována slavným Vlčím doupětem, Hitlerovým hlavním stanem mezi lety 1941 a 1944.

Nová mise pro režim War se jmenuje Operation Intercept a dostanete v ní za úkol zachránit uvězněné partyzány z transportního vlaku. Po záchraně ale mise nekončí, ještě je zapotřebí zničit důležité komunikační zařízení a celý vlak zastavit. Zapomenout nesmíme ani na zombie. Nová kapitola vás vezme na tajuplný ostrov pokrytý mlhou, kde by se podle posledních informací mělo nalézat nové útočiště doktora Strauba. A samozřejmě tu najdete zástupy nemrtvých. DLC vyjde 30. ledna pro PlayStation 4 a o měsíc později na zbylých dvou platformách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama