Vyšel první patch pro Xbox One verzi PUBG
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyšel první patch pro Xbox One verzi PUBG

Vyšel první patch pro Xbox One verzi PUBG

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 12. 2017 09:55 12
Reklama

Je to už týden, co současný nekorunovaný král žánru battle royale, tedy PlayerUnknown‘s Battlegrounds, dorazil do Preview programu na Xboxu One. Přestože se prakticky okamžitě dalo hovořit o výrazném prodejním úspěchu, technický stav na všech variantách konzole zůstal daleko za očekáváním. Nyní přichází první update, který by měl řadu problémů alespoň částečně řešit.

Vývojáři předně děkují komunitě za ohromné množství zpětné vazby, které v uplynulém týdnu dostali. První patch vyšel dnes v 10 hodin ráno našeho času a stará se o širokou plejádu problémů napříč různými prvky hry, od uživatelského rozhraní až k samotnému chodu hry.

Nově bude například hráčova ikona lépe viditelná na mapě a nebude tak třeba zdlouhavě hledat, kde se to vlastně nacházíme. Při přebíjení a nastupování do vozidla se také objeví kontextové výzvy. Vylepšeny byly animace pasažéra v sajdkáře při pohledu z vlastních očí, patch také řeší problémy kamery při sezení na zadní sedačce buginy a animace rukou při držení konkrétních typů zbraní.

Podle poznámek k patchi došlo také k obecnému vylepšení podoby a hladkého běhu hry. Na původním Xboxu One a Xboxu One S byl mírně vylepšený anti-aliasing, byly zrušeny funkce klávesnice a ovládání motocyklu již není invertováno. Kromě toho bylo vyřešeno i několik bugů, jako je nesprávné zobrazování jmen hráčů v lobby během hry ve dvojicích či čtveřicích, problémy s animacemi při plížení či plazení nebo potíže se záclonami, které překáželi hráčům ve výhledu při hraní z pohledu třetí osoby. Celý obsah patche naleznete pod tímto odkazem. Nejedná se o nějak extra velkého macka, zabere vám 4,71 GB a my sami se už těšíme, až jej otestujeme. I přes všechny technické problémy nás totiž PUBG na Xboxu pořád nesmírně baví. Jak jste na tom vy? 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama