For Honor oblékne zimní háv
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka For Honor oblékne zimní háv

For Honor oblékne zimní háv

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

19. 12. 2017 16:36
Reklama

Ani historická multiplayerová akce For Honor nakonec nezůstane ušetřena před tradiční vánoční aktualizací, která však má v tomto případě v porovnání s tituly ostatními lehce odlišný charakter.

Jinde sice možná přichází řeč na santovské čepice i ozdobené vánoční stromečky, zde by však takové prvky mohly působit tak trochu jako pěst na oko. A toho jsou si tvůrci pochopitelně vědomi a jejich vize vánoční aktualizace má, jak už přiložená ukázka napovídá, formu spíše neutěšené zimní krajiny, kde se to nejen hemží umíráním, ale kde to zároveň také zavání velkým průšvihem.

Ten má podobu například nového režimu Ice Brawlers, ve kterém se dva hráči utkají na ledovém jezeře na plovoucí kře. Ta přitom není zrovna z nejpevnějších a s postupem odehraného času se zároveň také rozpadá a je tedy zapotřebí mít se patřičně na pozoru a jednat především rychle.

Aktualizace jménem Frost Wind Festival do hry dorazí již pozítří a s sebou pochopitelně také přináší řadu nových prvků výbavy, náhled na něž vám už může zprostředkovat ona ukázka. Nabídka to však bude pochopitelně časově omezená a potrvá pouze do 4. ledna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama