Dorazí battle royale i do CS:GO?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Dorazí battle royale i do CS:GO?

Dorazí battle royale i do CS:GO?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 12. 2017 11:50 1
Reklama

Fanoušci stojící za průzkumem dat schovaných pod pokličkou her od Valve přišli se zajímavou teorií tou, že by se multiplayerová střílečka Counter-Strike: Global Offensive mohla teoreticky dočkat nějaké formy režimu battle royale.

Anebo také ne, tým Valve je poměrně dobře známý tím, že svoji komunitu umí dobře zmást. Současné informace (respektive odhady) jsou každopádně založené na zevrubné analýze poslední desítky aktualizací, kterých se CS:GO dočkal.

V těch se do hry dostávají zajímavě pojmenované objekty, mezi něž patří například skládané luky, bedny se zásobami, lehké i těžké brnění, padáky, injekce adrenalinu, drony, noktovizory a v neposlední řadě také například reference na boj beze zbraně i zmínky o „survival“ prvcích. Ty vycházející zejména z příkazové řádky hry a další pozoruhodné prvky. Mezi těmi nadále vyčnívá řada poměrně konkrétních zmínek o neznámé ostrovní mapě.

Málo toho zkrátka není, nejedná se však rozhodně o nic potvrzeného, zajímavé přitom je aktuálně především to, že první z těchto prvků do hry dorazily ještě před vydáním mohutně úspěšné akce Playerunknown’s Battlegrounds.

Níže přiložené video každopádně přináší ucelený přehled těchto úniků dat a obrázek si tedy můžete udělat sami. Zřejmé však v tuto chvíli je, že se pravděpodobně něco chystá. Co to ale bude, to teprve uvidíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama