Do NFS míří přídavky placené i ty zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Do NFS míří přídavky placené i ty zdarma

Do NFS míří přídavky placené i ty zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 12. 2017 15:29
Reklama

Hráči nového Need for Speed Payback se mohou těšit na řadu novinek a změn, které se na ně řítí v rámci brzkého chystaného updatu. Ten přitom nebude jen jeden a nabídne obsah jak placený, tak i ten zdarma šířený.

Předně se všichni hráči bez rozdílu mohou těšit na takzvané opuštěné vozy, mezi něž patří Mazda RX-7 Spirit R, Volvo 242DL, Volvo Amazon P130, Plymouth Barracuda, Nissan Skyline 2000 GTR a the BMW M3 Evolution II E30.

Tyto vozy bude možno počínaje zítřkem (objevovat se však budou teprve postupně) najít volně pohozené a opuštěné v krajině hry. Pokud je následně hráči naleznou a utečou policii, mohou si je nechat a k zakoupení budou poté i u obchodníků.

Ve formě placeného přídavku pak do hry zavítá ještě rozšíření jménem Speedcross. To přináší dvojici nových vozů, jeden dodatečný režim i nové závody samotné.

Prvním vozem je Mini John Cooper Works Countryman, který hlavní hrdina získá tím, že se vetře do přízně postavy Rav. Druhým vozem je poté Infiniti Q60 S a oba si už můžete prohlédnout v přiložené ukázce.

Přídavek poté přinese navrch ještě šestici nových závodů rozdělených do čtyř oblastí, v nichž se budou získávat body na základě provedených akrobatických kousků či obecně za řidičský um. Tento režim navíc doplní ještě speciální verze vozů Nissan 350Z, Ford Focus RS a Dodge Charger.

Kompletní výpis novinek si můžete prohlédnout na tomto odkazu, kde lze zjistit například ještě to, že fanoušci vozů BMW třídy M se mohou těšit na celou řadu dodatečných doplňků.

Všichni bez rozdílu zakoupené edice hry se navíc mohou těšit z oficiálně přidané podpory volantů Logitech G29 a Logitech G920. Hru samotnou poté můžete nalézt například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama