For Honor dostane dedikované servery
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka For Honor dostane dedikované servery

For Honor dostane dedikované servery

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 12. 2017 12:24
Reklama

Ubisoft aktuálně odhaluje, že v následujících pár dnech plánuje otestovat novou a potencionálně velmi významnou funkcionalitu historické akce For Honor v podobě dedikovaných serverů.

Test má přitom zcela otevřený charakter a díky tomu se mohou do hry podívat i ti hráči, kteří hru v současné době kupříkladu ještě nevlastní. Nabídka odstartovala na všech platformách právě dnes v jednu hodinu odpoledne a potrvá až do půlnoci do 17. prosince, protentokrát však platí, že se odehraný postup nepřenáší do standardní či případně zakoupené plné edice hry. Nutností pro samotné PvP je přitom na konzolích pochopitelně předplatné prémiových služeb typu PlayStation Plus či Xbox Live Gold.

Všechny hratelné postavy přitom budou v rámci tohoto testovacího klienta k mání za pouhý jeden stříbrňák a jedná se tak i o zajímavou příležitost, jak si herně osahat i ostatní postavy.

V případě zájmu o plnohodnotnou edici hry pak můžete zavítat určitě na Xzone, kde jsou pochopitelně k mání verze pro všechny platformy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama