Tennis World Tour dorazí v květnu 2018
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tennis World Tour dorazí v květnu 2018

Tennis World Tour dorazí v květnu 2018

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 12. 2017 13:29 9
Reklama

Po tenisových hrách je na aktuální generaci konzolí velká poptávka, nabídka je ale prozatím nulová. To se naštěstí už příští rok změní s příchodem hned dvou titulů. A my už víme, kdy přesně vyjde jeden z nich, tedy Tennis World Tour.

Tennis World Tour má být duchovním nástupcem série Top Spin, ve vývojářském týmu ostatně figuruje celá řada těch, kteří se na populární značce podíleli. O hře se v rámci akce PlayStation Experience rozhovořil Etienne Jacquemain ze studia Breakpoint. Zmínil, že cílem hry je přinést co nejautentičtější zážitek a opravdovou simulaci tenisu.

Za hlavní klíč k úspěchu považuje spolupráci se slavnými tenisovými hvězdami, které se podílely na motion capture a jejich pohyby na opravdovém hřišti byly přeneseny do hry k docílení co nejpřesnějších výsledků. Právě realistické animace budou hlavním prvkem, který ze hry udělá opravdu přesnou simulaci.

Jacquemain v rozhovoru taktéž potvrdil, že verze pro PlayStation 4 vyjde v květnu příštího roku. Datum vydání pro další platformy bohužel nespecifikoval, předpokládáme ale, že pokud nevyjdou současně, budou následovat v těsném závěsu. Kromě PS4 míří hra také na Xbox One, PC a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama