Příštím dílem BF může být Bad Company 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Příštím dílem BF může být Bad Company 3

Příštím dílem BF může být Bad Company 3

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 12. 2017 10:23 10
Reklama

V posledním hPodu jsme vzpomínali na počátky série Battlefield, které se datují až do roku 2002. Za uplynulých patnáct let dokázala tato značka vyprodukovat řadu titulů z různých období a konfliktů. Populární minisérií v rámci Battlefieldu je dvojice her s podtitulem Bad Company z let 2008 a 2010. Nyní se objevily spekulace, že by se v příštím roce mohl objevit třetí díl.

Nepotvrzené zprávy přišly od nepříliš známého YouTubera s přezdívkou AlmightyDaq. Za normálních okolností bychom nad nimi jen mávnuli rukou, má to ale háček. AlmightyDaq totiž vzbudil pozornost v loňském roce, když dopředu odhalil obsah a detaily chystaného Battlefieldu 1 několik měsíců před jeho oficiálním oznámením. Už v březnu 2016 totiž správně uvedl název hry, její zasazení, a dokonce i několik názvů map.

Nyní se situace opakuje a tvůrce s pouhými třemi videi na svém kanále přichází s informacemi o příštím Battlefieldu. Podle všeho by se mělo jednat o Bad Company 3, hra se bude odehrávat v průběhu a po skončení války ve Vietnamu a bude se také věnovat událostem studené války. Hra má opět nabídnout příběhovou kampaň, podle zdroje ale nebude historicky přesná. S ohledem na zasazení je více než nepravděpodobné, že by se znovu objevila čtveřice hrdinů z předchozích dílů.

Nový titul by se, podobně jako jeho předchůdci, měl zaměřit spíše na sevřenější mapy a má klást důraz především na pěchotu. Vrátit se mají všechny oblíbené herní režimy, jako je Conquest nebo Rush a také povedené Operations, které představil loňský díl. Zároveň by měl přibýt aspoň jeden nový, v němž se proti sobě postaví týmy o pěti hráčích. Zbraně bude možno upravovat na podobném principu, jako tomu bylo v Battlefieldu 4. Stejné budou i hratelné třídy.

Podle informací AlmightyDaqa se ve hře pravděpodobně objeví Battlepacky, aktuálně prý ale není v plánu implementace mikrotransakcí, zřejmě z důvodu nevole, jakou vzbudil letošní Battlefront II. YouTuber tvdí, že bude hra představena na příští E3, my bychom si spíš tipnuli na vlastní oznámení ještě před losangeleskou výstavou. Jak už jsme uvedli, tyto informace jsou nepotvrzené, nicméně s ohledem na historii jejich zdroje jim lze přikládat určitou váhu. Jak se vám představa nového Bad Company líbí? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama