Shadow of Colossus v nových videích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Shadow of Colossus v nových videích

Shadow of Colossus v nových videích

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 12. 2017 15:14
Reklama

Akce PlayStation Experience příliš velká odhalení ani překvapení nepřinesla a přišla spíše se shrnutím známého a blízkého, což je rovněž kategorie her, do kterých spadá i adventura Shadow of the Colossus. Té se navíc dostalo dodatečné péče v podobě příspěvku na blogu PlayStation, ze kterého si vypůjčujeme dvojicí nových videí.

To první poodhaluje nepopiratelný technologický pokrok hry a představuje přímé srovnání moderní verze hry s jejími předchůdci, tedy jak s originální verze pro PlayStation 2, tak i remasterované edice, jež před lety dorazila na PlayStation 3.

Citovaný příspěvek vznikl především proto, aby si hráči skutečně plně uvědomili fakt, že se jedná o kompletní remasterovanou edici hry, nikoli o lehce zkrášlený originál. Alespoň tak to zdůvodňuje výkonný producent týmu Sony Interactive Entertainment, Jasutaka Asakura.

A i druhá a o komentář obohacená ukázka se věnuje technické stránce a ukazuje specifika verze hry pro PlayStation 4 Pro. Tam se hráči mohou těšit na dva režimy – ten první znamená 4K rozlišení, ten druhý poté cílí na maximální plynulost obrazu a přinese běh v šedesáti snímcích za vteřinu.

Remasterovaná edice Shadow of the Colossus dorazí exkluzivně na PlayStation 4 již 6. února a k předobjednání je pochopitelně také na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama