Na PS4 se vrací kultovní MediEvil
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na PS4 se vrací kultovní MediEvil

Na PS4 se vrací kultovní MediEvil

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

9. 12. 2017 14:23 8
Reklama

Jedna z největších klasik originální konzole PlayStation, nemrtvá hack’n’slash akce MediEvil, dostane ke svým dvacátým narozeninám remaster. První díl populární série spatřil světlo světa v roce 1998, je tedy nasnadě, že vypucovaná verze, mimojiné podporující 4K rozlišení, dorazí na PlayStation 4 v průběhu příštího roku. Pro mladší hráče bude remaster MediEvil jistě skvělou příležitostí, jak doplnit herní vzdělání.

Závěrečný bombonek keynote Sony v rámci letošní PlayStation Experience se tak nesl ve znamení zbabělého nemrtvého rytíře Sira Daniela Fortesque. "V doznívajícím rytmu obrovského úspěchu letošního Crash Bandicoot N. Sane Trilogy se připravujeme fanouškům PlayStation splnit další sen: pořádné vzkříšení originálního MediEvil, hodné konzole PS4, přesně v době, kdy hra oslaví své dvacáté narozeniny,” pochlubil se připravovanou novinkou Shawn Layden, šéf herní divize Sony.

První zveřejněný trailer je nicméně velice skoupý na detaily, dokonce v něm nevidíme ani vteřinu konkrétních záběrů ze hry. Na bližší informace si ještě chvíli počkáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama