Tento víkend je PS beta Monster Hunter World
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tento víkend je PS beta Monster Hunter World

Tento víkend je PS beta Monster Hunter World

David Plecháček

David Plecháček

7. 12. 2017 13:52 3
Reklama

Ačkoliv vydání Monster Hunter World je ještě daleko, kvapem se blíží beta na PlayStationu 4 podmíněná členstvím v PlayStation Plus. Všechno to vypukne už tento víkend, v sobotu 9. prosince, a Capcom zveřejnil, co nás vlastně čeká.

Pre-load hry bude umožněn už zítra, aby vás v sobotu a neděli nic nezdržovalo. Pokud si vzpomenete až první víkendový den, zase tak moc se neděje, neboť kvůli posunu času se u nás servery zpřístupní až v 18 hodin. Akce potrvá přesně 72 hodin, takže se Monster Hunter uzavře až do vydání v šest hodin večer v úterý.

PS Plus není vyžadováno jen tak zbůhdarma. Beta World totiž bude testovat i servery a multiplayerový matchmaking, aby vše v době vydání proběhlo bez chybičky. Během testování bude hra sdružovat hráče z celého světa. S nimi můžete projít tři questy ve dvou lokacích. Pokud však chcete, můžete si nastavit preferovaný jazyk a tím hráče filtrovat podle něj.

První prostředím je Ancient Forest, v němž mohou všichni vyzkoušet své dovednosti proti stvůře Great Jagras, a jakmile budou zkušenější, mohou zkusit skolit Anjanath. Druhou oblastí je Wildspire Waste pro středně pokročilé, v němž bude čekat Barroth.

Beta nabídne 14 rozdílných typů zbraní, které můžete měnit i během jednotlivých questů. Lektvary a další užitečné věci hráči obdrží v rámci jednotlivých questů. Po jejich zkompletování dostanou bonusovou odměnu, kterou si mohou přenést do plné hry. Co se týče přenosu věcí do nové hry, přenesou se jen data o zkompletování questů. Vaše postava, jméno, její vzhled, ale i její vybavení, budou po konci testování smazány.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama