Novou mapou PUBG je pouštní Miramar
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Novou mapou PUBG je pouštní Miramar

Novou mapou PUBG je pouštní Miramar

David Plecháček

David Plecháček

7. 12. 2017 12:40
Reklama

O PlayerUnknown’s Battlegrounds se toho za měsíce od vydání v early access napsalo mnohé, aniž by se hra výrazněji proměnila. Jistě že do hry přibývají další a další updaty, nicméně člověk neznalý detailů hry by usoudil, že je stále stejná. Pomalu se ale blíží doba, kdy se hra rapidně promění. Za dveřmi je vydání nové mapy, Miramaru.

Miramar, jak se nová lokace jmenuje, je pouštní mapou. Písečné zasazení není žádnou novinkou, ostatně sám PlayerUnknown a tým Bluehole na něj opakovaně lákali. Miramar by měl mít oproti dosavadnímu Erangelu mnohem členitější reliéf. Nejnebezpečnější prostředí představuje El Pozo a Los Leónes, dvě města na severozápadě a jihovýchodě mapy. Po okolních cestách se ale dopravíte i do menších vesniček.

Kromě obydlených oblastí se na mapě nachází i několik továren a industriálních oblastí, které jistě nabídnou taktéž dostatek vybavení i skvělých možností k úkrytu. Níže v galerii si můžete novou mapu prohlédnout a popřemýšlet nad tím, která z oblastí bude tou vaší oblíbenou. Dále si také můžete přečíst základní informace o jednotlivých oblastech.

Jistě vás také zajímá, kdy se mapa ve hře objeví. To bohužel nevíme. Oficiální informace tvrdí, že se tak stane na testovacích serverech dříve, než vyjde verze 1.0. Možná, že se dozvíme více na Game Awards. Nedivili bychom se. Uvidíme zítra ráno.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama