God of War by mohl vyjít už v březnu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka God of War by mohl vyjít už v březnu

God of War by mohl vyjít už v březnu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 12. 2017 13:26 1
Reklama

O chystaném dalším dílu fantasy akce God of War již nějaký ten pátek víme, dosud však oficiálně netušíme, kdy by tento severskou mytologií inspirovaný kousek vůbec mohl vyjít. Ani dnes a v rámci této zprávy přitom žádné pevně oznámené datum očekávat nemůžeme, nicméně snad jen prostým omylem se přeci jen možná něco částečně konkrétního dozvídáme.

V obchodě PlayStation Store se totiž na krátkou chvíli objevilo datum 22. března příštího roku (což je shodou okolností na den přesně 13 let od vydání první hry), a to hned v několika jazykových mutacích této platformy. V Sony si však zřejmě záhy svůj pravděpodobný omyl uvědomili a datum urychleně stáhli, je však otázkou, jaká je v takovém případě samotná podstata této případné chyby.

Mohlo se jednat o prosté seknutí se z pohledu vybraného měsíce či dne, jenže stejně tak se mohlo jednat i o omyl ve formě jednoduché předčasného vypuštění data vydání. To přitom může být oficiální formou a v doprovodu ukázky odhaleno již brzy – chystaná akce PlayStation Experience proběhne již tento víkend a právě tam by pro podobné oznámení mohla nastat ta pravá příležitost. Nechme se však překvapit, a to takže společně, neboť o víkendu se můžete těšit na živé vysílání právě z této zmiňované akce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama