Sledujte intro Shadow of the Colossus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte intro Shadow of the Colossus

Sledujte intro Shadow of the Colossus

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

1. 12. 2017 10:27 5
Reklama

Únor příštího roku je sice ještě relativně daleko a spolu s ním také přepracovaná verze ikonické adventury Shadow of the Colossus. Ovšem aby nám to čekání nepřišlo dlouhé až příliš, tak se k nám nyní dostává nová ukázka, jež odhaluje některá specifika od základu přepracované verze hry.

To, co se mnohým mohlo původně zdát pouhou evolucí, se každopádně čím dál tím více jeví jako poměrně od základu přepracovaná verze hry, jež bez debat dokáže obstát i v současné konkurenci dnes již takřka fotorealistických zážitků.

Přiloženou ukázku navrch doprovází svými komentáři hned trojice tvůrců – Marco Trush, spoluzakladatel týmu Bluepoint Games, art director Mark Skelton a Peter Dalton, technický ředitel vývojářského studia.

Všichni společně představují detailnější pohled na samotný začátek hry a v záběrech pocházejících z PlayStationu 4 Pro odhalují, kterak se spousta věcí dočkala rovnou kompletní předělávky. To přitom není nutno brát s kdovíjakou rezervou, neboť mnohdy originál posloužil pouze jako předloha, a pokud jej ještě máte v živé paměti, tak tvůrcům jistě musíte dát zapravdu.

Celkově je z videa cítit obrovský grafický pokrok, který mimo jiné doprovází změna celkového barevného schématu hry (což je zároveň podmíněno rovněž větší vykreslovací vzdáleností), přepracované animace i drobné detaily typu vyladěnější fyzikální engine. Ten mimo jiné přináší i realističtější zpracování ponča hlavního hrdiny i koňského ohonu jeho zvířecího druha.

Povšechně vylepšená verze Shadow of the Colossus dorazí počátkem února příštího roku a v případě zájmu o předobjednávku můžete zavítat například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama