Vydělat si kredity v SW BF2 je opět těžší
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vydělat si kredity v SW BF2 je opět těžší

Vydělat si kredity v SW BF2 je opět těžší

David Plecháček

David Plecháček

16. 11. 2017 10:17 41
Reklama

Se Star Wars: Battlefront II jsou stále jen a jen problémy. O ceně hrdinů a její následném snížení jsme psali, ale jak se zdá, není to to jediné, co by vás mělo zajímat. O Battlefrontu se psalo ve světě i včera, byť se zprávy o nefunkčním vracení peněz nepotvrdily. Stále to ale není dost. Tentokrát se totiž vyrojily další praktiky, které EA využívá, abyste v Battlefrontu utratili na mikrotransakcích ještě více.

Opět se jedná o všemi proklínané kredity a jejich množství, které mají hráči k dispozici. Pokud vás pobouřilo, že společnost snížila kromě cen hrdinů i počet kreditů za dohrání kampaně, následující zpráva vás možná vytočí ještě víc. Jednou z možností, kde si kredity vydělat, je režim Arcade. Ten je ale limitován po vzoru některých mobilních free-to-play her. Kredity se z něj sypou jen chvíli – a pak až za několik hodin.

Tento cooldown má samozřejmě hráče trochu zbrzdit, respektive vzhledem k okolnostem donutit je uvažovat o nákupu kreditů i jiným způsobem. Podobné praktiky jsou známé především u mobilních her zdarma, nicméně své opodstatnění nenachází u projektů za necelé dva tisíce korun. Jedná se tak o další podivný způsob EA, jak ještě více zviditelnit své mikrotransakce.

Některým samozřejmě dochází s vydavatelstvím potažmo s vývojáři z DICE trpělivost. Obě společnosti si tak pod sebou pomalu ale jistě podřezávají větev. Je ale otázka, jestli si jí vzhledem k popularitě Hvězdných válek mohou definitivně podřezat a jestli náhodou za rok nebudeme psát o milionech prodaných kopií a milionových ziscích.

Pokud jste se proti podobným praktikám obrnili nebo pokud chcete Battlefront jen kvůli příběhové části, můžete si jej pořídit například na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama