Sony nabízí PS+ na zkoušku zcela zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony nabízí PS+ na zkoušku zcela zdarma

Sony nabízí PS+ na zkoušku zcela zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 11. 2017 14:38 8
Reklama

Jestliže jste majiteli PlayStationu 4, máte doma zároveň kvalitní internet, a přesto nezkoušíte hrát s kamarády i náhodnými kolemjdoucími své oblíbené tituly on-line z důvodu absence předplatného služby PlayStationu Plus, tak pro vás má Sony aktuálně velmi atraktivní nabídku.

Ta přichází v podobě víkendu on-line hraní zdarma, díky kterému se budete moci připojit do multiplayerových her i bez nutnosti aktivního předplatného služby PlayStation Plus. Tento víkend přitom začíná velmi brzy a ono on-line hraní bude zcela přístupné již zítra od 11 hodin dopoledne našeho času. Nabídka následně potrvá až do pondělí 20. listopadu a rovněž do 11 hodin dopoledne.

V tomto čase si budou moci hráči vyzkoušet vše podstatné, a to jak ve formě multiplayeru kompetitivního, tak i v rámci kooperativního řádění. Fantazii se zkrátka meze nekladou a nabídka se bude pochopitelně lišit dle konkrétního vybraného titulu.

V případě zájmu o prodloužení předplatného pak určitě můžete zavítat například na Xzone, kde naleznete výhodné kupóny pro roční i pro tříměsíční předplatné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama