GTA V je v USA vůbec nejprodávanější hrou
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GTA V je v USA vůbec nejprodávanější hrou

GTA V je v USA vůbec nejprodávanější hrou

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 11. 2017 10:26 11
Reklama

Rockstar se nově může pochlubit skutečně významným milníkem prodejů své nadmíru úspěšné akce Grand Theft Auto V. Aktuálně se totiž dozvídáme o tom, že GTA V se v USA prodalo nejvíce ze všech her, a to takže napříč historií i všemi platformami.

Stejně tak po stránce výdělků pátý díl slavné série porazil veškerou svoji konkurenci a představuje tak to nejvýznamnější, co se ve Spojených státech za poslední léta po stránce videoher událo.

Čtyři roky po původním vydání bylo na trh údajně dodáno na 85 milionů kopií hry, a i ony čtyři roky poté hra prý dokáže stále ještě generovat přímo pohádkové zisky, jež v přepočtu znamenají miliardy a miliardy korun.

Příští rok se přitom mateřské společnosti Rockstaru povede jistě rovněž náramně dobře, neboť Take-Two dodá trh očekávané pokračování westernové akce Red Dead Redemption 2 a s největší pravděpodobností také Borderlands 3.

Z aktuální zprávy investorům lze navíc vyčíst i to, že vydavatel stále více plánuje věřit mikrotransakcím, nezabíhá však do detailů, zda a v jaké podobě se to bude týkat i dvou výše zmíněných titulů. CEO Strauss Zelnick ovšem naznačuje, že by možnost opakovaného utrácení peněz rádi implementovali do všech svých her.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama