Druhé DLC pro Zeldu vyjde v prosinci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Druhé DLC pro Zeldu vyjde v prosinci

Druhé DLC pro Zeldu vyjde v prosinci

David Plecháček

David Plecháček

8. 11. 2017 13:46 4
Reklama

Ačkoliv Zelda vyšla spolu s launchem konzole Nintenda Switch, vývojáři stále mají co říct. První DLC už vyšlo a přineslo další, mnohdy ještě větší výzvu než základní hra. Druhé rozšíření se jmenuje The Champion’s Ballad, ale dosud jsme nevěděli, na kdy jej Nintendo chystá.

Dalo se předpokládat, že druhé a poslední DLC vyjde do konce letošního roku, podle informací z eShopu ale víme, že vyjde až v prosinci. O jeho přípravách víme už od února. Tehdy už také zaznělo, co bude jeho součástí – do hry přibudou nové challenge, dungeony a nový příběh. „Svět Hyrule, který jsme pro The Legend of Zelda: Breath of the Wild vytvořili, je velký a plný života, a tak jsme chtěli, aby si z něj hráči odnesli více zážitků,“ řekl Ejdží Aonuma.

Aonuma doufá, že si hráči celý Expansion Pass užijí, a rozhodnou se objevit veškeré zákoutí světa Hyrule. První část celého season passu, The Master Trials, už vyšla v červenci. Druhá, The Champion’s Ballad, nás stále ještě příští měsíc čeká. Season pass se v tuto chvíli prodává za 20 dolarů, a pokud bude The Champion’s Ballad stejně kvalitní jako The Master Trials, neměli byste jej minout. The Master Trials jsme taktéž zapojili do našeho vysílání v rámci Hrajte s námi, připomenout si jej můžete pod touto novinkou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama