CoD: WWII poráží loňský díl série
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka CoD: WWII poráží loňský díl série

CoD: WWII poráží loňský díl série

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

8. 11. 2017 16:17 21
Reklama

Návrat do historie se zřejmě ve velkém vyplácí a po loňském úspěchu Battlefieldu 1 zažívá velmi úspěšnou sezónu také série Call of Duty s dílem s podtitulem WWII (čtěte dnešní recenzi). Ten prý během jediného víkendu dokázal utržit na půl miliardy dolarů.

To v přepočtu znamená přes 11 miliard korun a jde o úspěch skutečně úctyhodný a zcela neporovnatelný s loňským dílem jménem Infinite Warfare. Údajně se totiž jedná o cifru rovnou dvojnásobnou.

Řeč je přitom právě o onom prvním víkendu, jak tomu bude z dlouhodobého hlediska, to se pochopitelně ukáže až časem, nicméně první reakce zaznamenané již u samotného oznámení hry vypovídaly o jasném nadšení v porovnání s předešlým dílem hry. Ten byl ve finále přijat (obzvláště v porovnání s konkurencí) spíše vlažně, ovšem i přesto trhal v porovnání s ostatními tituly prodejní rekordy.

K tomu se navíc dozvídáme také to, že CoD: WWII byl největším digitálním launchem (tedy nejvíce prodaných digitálních kopií v první den) v případě konzole PlayStation 4. Navrch se Activision pochlubil také tím, že v případě tohoto dílu hry byl zaznamenán dosud největší počet naráz připojených hráčů. A to je bráno z pohledu napříč všemi zúčastněnými platformami.

Vy už se s námi ale v diskuzi podělte o váš názor a pochlubte se, zda s touto akcí již máte své zkušenosti. Pokud ne, tak je můžete načerpat například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama