Wolf 2 otevřel Vault, dostal podporu XOX
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Wolf 2 otevřel Vault, dostal podporu XOX

Wolf 2 otevřel Vault, dostal podporu XOX

Pavel Makal

Pavel Makal

7. 11. 2017 12:36 5
Reklama

Wolfenstein 2: The New Colossus je venku už víc než týden a ohlasy na jeho kvality z řad hráčů i kritiků jsou veskrze pozitivní. Pokud jste si dnes domů hru přinesli třeba s novým Xboxem One X, máme pro vás pozitivní zprávu.

Wolf se totiž dočkal svého prvního updatu, který mimo jiné přináší i podporu silnější konzole od Microsoftu. Zabíjet nacistické agresory nyní můžete v dynamickém 4K rozlišení, takže usekané nohy a vyvržená těla budou zase o něco detailnější. A to samozřejmě všichni chceme. Víme už také, že sílu nového Xboxu využijí i ostatní hry od Bethesdy, jako je Fallout 4, The Evil Within 2, Dishonored 2 i samostatné rozšíření Death of the Outsider nebo Skyrim: Special Edition. Pouze The Elder Scrolls Online: Morrowind však nabídne nativní 4K rozlišení.

Nad rámec toho ale update také konečně odemkl tajuplnou funkci Vault v hlavním menu. Díky ní do hry přibyla větší porce znovuhratelnosti, protože se nově můžete zúčastnit desítky bitevních scénářů. Ty se zpřístupní po dosažení 2. kapitoly příběhu a své dosažené skóre můžete s ostatními hráči poměřovat skrz online žebříčky. Mise můžete opakovat buď přímo z menu, nebo z paluby Eva’s Hammer. Zahrát si nově také můžete exkluzivní Episode Zero, prequel k příběhu prvního DLC s názvem Freedom’s Chronicles. Ta je ale k dispozici pouze těm, kteří ji dostali jako bonus za předobjednávku.

Update potěší také hráče na PC, protože přináší celou řadu oprav. Předně zvyšuje stabilitu na grafických kartách od Nvidie série 10, dočasně vypíná asynchronní výpočty, dokud nedojde k opravě ovladačů a zvyšuje stabilitu pod Windows 10 v případech, kdy je na grafických kartách od Nvidie změněno rozlišení na 4K, zatímco je škálování DPI nastaveno na 125 nebo 150 procent. Došlo také k opravě skyboxů. Wolfenstein 2 si od nás v recenzi odnesl hodnocení 4/5, zakoupit si jej můžete na e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama