Detaily nové sezóny Rainbow Six již brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Detaily nové sezóny Rainbow Six již brzy

Detaily nové sezóny Rainbow Six již brzy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

7. 11. 2017 12:06
Reklama

Hráči Rainbow Six Siege se brzy dočkají startu čtvrté části druhé sezóny hry a při té příležitosti se mohou těšit na řadu nových herních prvků a přídavků po stránce obsahu hry, který bude zaštítěn jménem Operation White Noise.

Tato operace vezme hráče do Jižní Koreje, a to jak ve formě nové mapy, tak i v doprovodu nových operátorů. Další mapa přitom vezme hráče rovnou až do oblak a přinese vertikálně orientované souboje v mrakodrapu s výhledem na celý Soul, tedy hlavní město zmíněné demokratické části korejského poloostrova.

Operation White Noise s sebou přinese rovněž dvojici nových specialistů z jihokorejské jednotky 707th Special Mission Battalion (jeden bude mít roli útočníka, druhý bude naopak jednotkou zaměřenou spíše na obranu) a tyto doprovodí ještě jeden chlapík z polské jednotky GROM, která již svého zástupce ve hře .

Tím to však ještě ani zdaleka neskončí, neboť poté odstartuje ještě třetí sezóna. A zda ta bude tou poslední, to prozatím ještě nevíme, plány má však Ubisoft ještě bez debat veliké a pokud vám ještě tento titul dosud unikal, tak můžete určitě zavítat například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama