EA Sports představují sportovní UFC 3
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EA Sports představují sportovní UFC 3

EA Sports představují sportovní UFC 3

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

5. 11. 2017 18:59 9
Reklama

EA Sports čerstvě videem a doprovodnou tiskovou zprávou představili další pokračování bojovky UFC a spolu s tím se nám dostává do rukou i datum vydání a další zajímavé detaily, kterými tvůrci lákají k vyzkoušení této moderní podoby bojových sportů.

Samotná ukázka přitom slibuje především potěchu oka, za kterou mimo jiné může například technologie jménem Real Player Motion, díky níž budou pohyby postav reálnější a zásahy uvěřitelnější. Na to konto slibují EA hned na pět tisíc nových či zásadně upravených pohybů postav hry.

Hlavní hvězdou a tváří na přebalu hry každopádně bude šampion v lehké váze Conor McGregor a i toho si také můžete v níže přiložené ukázce prohlédnout. Co v té zahlédnout však nelze, to je kupříkladu propracovaný režim kariéry, v níž hráči dostanou do vínku i právo voleb a ovlivnění směřování samotného kariérního režimu. To kupříkladu znamená pravomoci rozhodovat v tom, kterým zápasům se dostane větší pozornosti a tak podobně.

EA Sports UFC 3 každopádně vyjde až příští rok, a to konkrétně 2. února. Opět přitom platí, že hra zavítá pouze na Xbox One a na PlayStation 4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama