Oure je nenásilným příběhem o dracích
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oure je nenásilným příběhem o dracích

Oure je nenásilným příběhem o dracích

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

2. 11. 2017 12:25
Reklama

Během pařížské konference společnost Sony oznámila okamžité vydání dalšího nezávislého titulu na PSN. Tím je tentokrát projekt Oure, v němž se hráči vtělí do role draka plujícího po zdánlivě nekonečné obloze.

Oficiální popis hry hovoří o drobném dítku, které chce světu dokázat, že i ti nejmenší z nás mohou dokázat velké věci a změnit svět okolo sebe. A v tomto titulu to bude znamenat pronásledování osmi velkých titánů, které bude zapotřebí za pomocí více než stovky logických hádanek dohnat a porazit, a to na pozadí emotivního příběhu, který prý v hráčích samotných zůstane i dlouho po samotném dohrání hry.

V té mimo jiné jde i o pátrání po pozůstatcích po dávno ztracené civilizace, během kterého hráči použijí své schopnosti lidské i ty nadpřirozené a ty, jež pocházejí od zmíněné dračí podoby.

Co se samotných mechanik týče, tak tvůrci již dnes na PSN nabízejí nenásilnou relaxační hratelnost zasazenou do otevřené nebeské krajiny, jejíž atmosféru nadále dokreslí orchestrální hudební doprovod a unikátní grafická stylizace.

Ujít si při této příležitosti nenechte trailer vypuštěný s vydáním PlayStation 4 verze hry, u té však na dlouho nezůstane, neboť 15. listopadu by hra měla dorazit i na Steam.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama