Na Dreams se usilovně pracuje, říká Sony
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na Dreams se usilovně pracuje, říká Sony

Na Dreams se usilovně pracuje, říká Sony

David Plecháček

David Plecháček

2. 11. 2017 12:26 2
Reklama

Opět se ještě jednou vraťme ke konferenci Sony na Paris Games Week. Mezi našimi tipy, co by se mohlo na show objevit, byla i zajímavě vypadající hříčka Dreams od Media Molecule. Ta je ve vývoji už dost dlouho, dokonce tak dlouho, že jakákoliv její na neúčast vyvolává otázky, jestli její vývoj vůbec pokračuje. Nebojte se, pokračuje.

To je jednoduché sdělení Michaela Denny, viceprezidenta Sony Worldwide Studios. „Dreams je neustále ve vývoji a stále je to velice zajímavá hra,“ řekl v rozhovoru pro VG247. „Jsme velkými fanoušky všech her, které za sebou Media Molecule má. Dreams je taktéž velice úžasné a stále se na něm pracuje, neustále dělá pokroky a až o něm budeme mluvit příště, určitě vás nadchne,“ dodal.

Kromě klasických ujištění Denny prozradil, že se Dreams objeví možná dříve, než bychom čekali. „Bude to ohromné. Hodně jsme toho už ukázali. Ale až se s Dreams vrátíme – což bude velice brzy, aniž bych vám řekl nějaké datum – tak to bude stát za to.“

Nechme se překvapit. V každém případě už to trvá nějak dlouho, a to u podobných titulů nikdy není dobrá zpráva. Nesmíme ale zapomínat, že máme před sebou PlayStation Experience, eventuálně The Game Awards, a tak má Sony stále spoustu prostoru k manévrování.  

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama