Prodeje SNES vypadají velmi dobře
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Prodeje SNES vypadají velmi dobře

Prodeje SNES vypadají velmi dobře

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

31. 10. 2017 16:27
Reklama

Nintendu se v poslední době daří velmi dobře a po zprávě o prodejích konzole Switch tu máme další podobě pozitivní informace týkající se retro konzole Nintendo Classic Mini: Super Nintendo Entertainment System.

Drobného a revitalizovaného systému SNES se totiž za jediný měsíc dokázalo prodat již více než dva miliony, což jen potvrzuje zájem hráčů o tuto unikátní retro konzoli. Jedná se navíc pochopitelně o citelný nárůst v porovnání s NES Classic Edition, která však ve své době byla velmi nedostatkovým zbožím a hráči tehdy jen marně volali po jejím větším rozšíření. Celkově se přitom předchůdce prodalo na 2,3 milionů kusů, což v porovnání s nástupcem jen vypovídá o nárůstu zájmu o návrat do historie dedikovaných herních konzolí.

K tomu již jen dodáme, že původní NES Classic Edition se nakonec pro významný zájem hráčů na trh ještě navrátí, a to v průběhu příštího roku. Od prodejů těchto retro konzolí si pak Nintendo samotné slibuje větší pozornost těch zákazníků, kteří by se jinak o moderní technologie vůbec nezajímali a kteří se díky těmto konzolím mohou blíže zajímat i o Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama