Záběry ze Spider-Mana ukazují Petera Parkera
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Záběry ze Spider-Mana ukazují Petera Parkera

Záběry ze Spider-Mana ukazují Petera Parkera

David Plecháček

David Plecháček

30. 10. 2017 17:19 4
Reklama

Možná nás šálí naše paměť, ale v Paříži to bylo vůbec poprvé, co jsme neviděli jenom Spider-Mana, ale také samotného Petera Parkera. Na rozdíl od červnové konference z Los Angeles nám ale Sony neukázala záběry přímo ze hry, ale opět jsme se museli spokojit pouze s předrenderovanou ukázkou.

Pokud jste doufali alespoň v datum vydání, ani to vám bohužel nemůžeme nabídnout. Stejně jako u ostatních her, ani u Spider-Mana nic konkrétního nepadlo. Musíte se spokojit pouze s rokem 2018. Radost vám alespoň udělá přítomnost Mary Jane stejně jako Milese Moralese. Jeho přítomnost ve hře je pro mnohé fanoušky komiksů taktéž velkým překvapením. Miles by ale mohl přinést do hry ještě větší pestrost.

Miles totiž také figuruje v příbězích coby Spider-Man. Původně byl součástí série Ultimate Marvel, ale poté, co přestala v roce 2015 vycházet, se objevil i v hlavním Marvel univerzu. Nemusíte patřit mezi zastánce tohoto rozhodnutí, ale fanouškům tento krok dává jasnější představu o tom, nakolik Spider-Man od studia Insomniac Games zapadá do celého kánonu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama