Proč nemá Wolfenstein II multiplayer?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Proč nemá Wolfenstein II multiplayer?

Proč nemá Wolfenstein II multiplayer?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 10. 2017 14:52 18
Reklama

K množství posledních velkých spekulací a komentářů týkajících se osudu i současného stavu velkých příběhových her pro jednoho hráče se přidává i tým MachineGames, který má s vyprávěním příběhů své vlastní zkušenosti.

Tvůrci aktuálního a již vydaného Wolfenstein II: The New Colossus však přidávají pohled z druhé strany a dávají vědět o tom, proč tato zmíněná FPS vlastně vůbec neobsahuje multiplayer. Ten je přitom pro jiné týmy tím hlavním hybatelem a nedílnou součástí hry.

Dle vývojářů šel Wolfenstein II proti proudou dnešní doby zejména proto, že by multiplayer mohl nebezpečně „ředit“ zážitek ze stěžejní části hry, tedy se singleplayeru samotného. Jakkoli je vývojářský tým velký, tak prý při soustředění se na více věcí naráz přeci jen určitá rizika hrozí. A to pochopitelně může platit i z pohledu samotných hráčů, kteří pak kupříkladu sami neví, kterým směrem se vydat jako první.

Hlavní designér hry Tommy Tordsson Björk tímto v rozhovoru pro magazín GamesIndustry potvrzuje dlouhodobou vizi týmu a osvětluje, proč se toto studio nevydalo cestou hry fungující jako služba. Vás už se na to konto můžeme jen zeptat na vaše dosavadní zkušenosti se hrou, tedy pokud již tuto akci vlastníte. V opačném případě pak můžete zavítat například na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama