Perception zamíří na Switch příští týden
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Perception zamíří na Switch příští týden

Perception zamíří na Switch příští týden

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

26. 10. 2017 12:41
Reklama

Podpora menších i větších vydavatelů získává v případě konzole Nintendo Switch čím dál tím větší význam a i díky tomu se aktuálně dozvídáme o tom, že na Nintendo Switch již velmi brzy zavítá také originálně pojatý horor Perception.

Na tuto konzoli hra dorazí již příští týden 31. října (tedy zcela stylově právě na Halloween), a to takže v pozměněné a s mírnou nadsázkou přezdívané remasterované podobě. Ta bude navíc k dispozici zcela zdarma formou aktualizace i všem současným majitelům hry na PC, Xbox One i na PlayStationu 4.

Novinky hry se přitom týkají zejména obtížnosti – původní zážitek bude dostupný v rámci takzvaného „Spooky“ režimu, k tomu se však hráči dočkají rovněž dvojice nových herních módů. Tím prvním je režim „Scary“, který mírně zvedá obtížnost hry a který spočívá v podstatně nebezpečnějších protivnících a v možnosti urychlenějšího konce hry. Na druhou stranu je zde pak ale ještě mód jménem „Story“, který představuje místní variaci na téma takzvaných chodících simulátorů. V tomto režimu se hráči nedočkají rizika smrti a mohou svět hry prozkoumávat bez rizika napadení nepřítelem.

Vylepšenou verzí hry se autoři pokusili dostát svým ambicím a mnohem lépe světu přednést svoji vizi příběhu o utlačované ženě a o hrdince takové, která dokáže překročit očekávání okolní společnosti.

K tomu tato vylepšená edice hry přináší rovněž vylepšené zvuky, řadu menších optimalizací, nové checkpointy i přepracovaný systém varování. Celkově se těmito kroky a s vylepšenou verzí hry autoři pokusili dostát svým ambicím a mnohem lépe světu přednést svoji vizi příběhu o utlačované ženě a o hrdince takové, která dokáže překročit očekávání okolní společnosti.

Vzpomenout nyní můžeme určitě také na naši recenzi, ve které se Jirka jal prozkoumat temný příběh slepé hrdinky jménem Cassie, která se vydává prozkoumat zdánlivě opuštěný a velmi povědomý starý dům. Zádrhel přitom tkví právě v oné slepotě a v tom, že Cassie dokáže své okolí vnímat jen na základě ozvěny.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama