Sledujte začátek nové hry z Planety opic
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte začátek nové hry z Planety opic

Sledujte začátek nové hry z Planety opic

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 10. 2017 13:11 1
Reklama

Zlatá éra filmových her je již delší dobu za námi, čas od času se ale přeci jen nějaký ten zajímavý titul ještě objeví a jedním takovým by mohla být i chystaná hra z univerza Planety opic. Akční adventura celým jménem Planet of the Apes: Last Frontier vyjde letos na podzim a bude zasazená mezi poslední dva celovečerní snímky. A pokud jste byli pozorní a rychlí, tak jste si ji již mohli vlastně i vyzkoušet.

Na PSN se totiž hra krátce a zřejmě nějakým šťastným nedopatřením objevila a někteří hráči ji stihli dokonce i zakoupit. Díky rychlé reakci Sony však tento titul již touto formou pořizovat pochopitelně nelze a pokud jste sami tuto časově (a možná i regionálně) omezenou nabídku prošvihli, tak si určitě nenechte ujít níže přiložené video.

Hratelnost stojí pouze na systému voleb a jakákoli klasická explorativní či akční složka hře chybí.

To odhaluje začátek hry a spolu s tím i herní náplň a mechanismy titulu, který si uzme maximálně pár hodin vašeho času. Během těch se hráči ocitnou v roli více než desítky postav (myšleno jak lidí, tak i chytrých primátů) a je jen na nich, jak příběh dopadne. Hratelnost stojí pouze na systému voleb, jakákoli klasická explorativní či akční složka hře chybí a celý příběh se odvíjí pouze na základě vybírání z několika možností. Jak to může vypadat v praxi, to již můžete vidět v oné ukázce přímo ze hry:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama