Gears of War 4 využijí výkon Xboxu One X
i Zdroj: The Coalition / Microsoft
Novinka Gears of War 4 využijí výkon Xboxu One X

Gears of War 4 využijí výkon Xboxu One X

Pavel Makal

Pavel Makal

24. 10. 2017 10:21 2
Reklama

Pokud jste loni na podzim minuli vydání Gears of War 4, ani se vám nedivíme. Kdysi slavná značka a jedna z výkladních skříní minulé generace Xboxu totiž ve své poslední iteraci profrčela kolem nás a dokonale zapadla, a to i přesto, že si ji kromě majitelů Xboxu One mohli užít i hráči na PC. Pokud ale zvažujete pořízení Xboxu One X, možná byste měli čtvrtým Gears věnovat pozornost.

Microsoft se totiž nyní pochlubil novým trailerem, který ukazuje, jakých vylepšení se hra na chystané nejsilnější konzoli všech dob dočká. A není jich zrovna málo. Především, jak asi očekáváte, bude možné užít si hru v plném 4K rozlišení a s HDR. Pokud preferujete spíše plynulý framerate, můžete si zvolit nastavení Performance, kdy hra poběží v 60 FPS při rozlišení 1080p, i tak ale dojde ke zlepšení grafické podoby hry oproti původnímu Xboxu One.

Režim Visuals využívá již zmíněné 4K rozlišení a doplňuje jej o textury v ultra kvalitě a pokročilými efekty. V tomto módu hra běží ve 30 FPS při hraní kampaně a režimu Horda. Režim Versus je v obou nastaveních zobrazení dostupný v 60 FPS. Kromě toho se na Xboxu One X dočkáme vylepšených efektů světelných paprsků, zvýšené vykreslovací vzdálenosti, dynamických stínů a odrazů a detailnějších textur postav.

Update Gears of War 4 bude k dispozici 7. listopadu, tedy v den, kdy na trh dorazí i nová konzole od Microsoftu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama