Destiny 2 poráží veškerou konkurenci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Destiny 2 poráží veškerou konkurenci

Destiny 2 poráží veškerou konkurenci

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 10. 2017 10:51 3
Reklama

Pokud jste si snad vykládali mlčení Activisionu okolo prodejů Destiny 2 jako slabost či snad jako znamení o neúspěchu, tak pro vás máme aktuálně zprávu opačného charakteru. Zatím to totiž vypadá, že Destiny 2 se za jediný měsíc stal nejúspěšnějším titulem celého letošního roku ve Spojených státech.

Alespoň tak to vyplývá z dat analytické společnosti NPD Group, která sbírala potřebná data ještě před vydáním PC verze hry, která s prodeji aktuálně rovněž patřičně mává. Za posledních dvanáct měsíců se přitom na tamním trhu jedná o třetí nejprodávanější titul s tím, že první příčky obsadily poslední díly akcí Call of Duty a Battlefield.

Pouhý měsíc tak hře stačil k tomu, aby ve státech porazila veškerou letošní konkurenci a nejen tu – poražen totiž koneckonců zůstal i první díl Destiny, tedy alespoň z hlediska prodejů za první měsíc. Z těchto čerstvě zveřejněných informací však bohužel nevyčteme, jak si tento titul vede v globálním měřítku. Není však těžké domýšlet si to, že propadákem rozhodně nebude.

Každopádně pokud ještě Destiny 2 nemáte a rádi byste se přičinili o záchranu poslední bašty lidstva, tak vás můžeme odkázat na Xzone, kde si můžete pořídit svoji kopii hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama