PC verze Evil Within lze hrát i jako FPS
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka PC verze Evil Within lze hrát i jako FPS

PC verze Evil Within lze hrát i jako FPS

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 10. 2017 11:31 1
Reklama

Pokud aktuálně hrajete horor The Evil Within 2 a zaujaly vás vzácnější pasáže ty, v nichž se hra přepíná do pohledu z první osoby, tak by vás mohlo překvapit to, že hra jde v této perspektivě odehrát od samotného začátku až do konce. Stačí k tomu přitom jen pár slov vepsaných do příkazové řádky hry.

Samotná existence pasáží se změněnou perspektivou je zřejmě důvodem, proč tato volba ve hře vůbec je a proč je nakonec i celkem nečekaně propracovaná. Pokud se tedy přepnete do pohledu samotného hlavního hrdiny, tak to vlastně funguje, což ostatně můžete vidět i v níže přiloženém videu.

Pro zprovoznění tohoto režimu stačí v případě PC verze hry ve Steam knihovně nastavit možnosti spuštění a tam přidat příkaz „+com_allowconsole 1“. Tím se aktivuje konzole, do níž lze poté již přímo ve hře zadat příkaz „pl_FPS 1“ a tím by se tento režim měl aktivovat. Pokud by to ale ještě stále nefungovalo, tak se některým hráčům osvědčilo před posledním zmíněným příkazem zadat „toggle“ či „idStudio“ a následně by to již jet mělo.

Výsledkem by poté měl být zážitek podobný tomu, který již můžete spatřit ve videu níže. Pokud každopádně budete mít možnost si tento prvek vyzkoušet, tak se určitě podělte o své dojmy.

My už v tuto chvíli můžeme jen slíbit brzké vydání naší recenze tohoto hororu a odkázat vás na Xzone, kde tento kousek můžete pochopitelně také pořizovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama