Ani Assassin se neobejde bez lootboxů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ani Assassin se neobejde bez lootboxů

Ani Assassin se neobejde bez lootboxů

Pavel Makal

Pavel Makal

19. 10. 2017 12:21 12
Reklama

Okolo mikrotransakcí se nyní točí stále větší pozornost hráčské komunity. Jejich průnik do AAA her, které se prodávají za plnou cenu, je již zcela běžnou praxí a v současné době není ušetřen ani segment čistě singleplayerových her. Hodně se v tomto ohledu hovoří o čerstvém Middle-earth: Shadow of War, nechvalně proslulé bedny ale budou i v novém Assassinovi. Nemusíte ale ještě věšet hlavu.

V nedávném streamu totiž vývojáři odhalili, že ačkoli v Assassin’s Creed Origins bude možno pořídit si nějaký ten loot box, jejich nákup je striktně spojen jen s herní měnou. Bohužel však zatím nevíme, jestli na nás Ubisoft nechystá kulišárnu v podobě možnosti nákupu herní měny, což by ostatně nebylo nic tak neobvyklého. Na druhou stranu ve starších dílech série nebylo vydělávání peněz nijak zvlášť komplikované.

O bednách a mikrotransakcích obecně si budeme povídat i v dnešním hPodu. Jen málokterá záležitost aktuálně cloumá herním světem jako právě snaha velkých herních společností vydělat na hráčích i nad rámec zaplacené ceny hry. Už včera jsme vás informovali o patentu giganta Activision, který přímo cílí na podporu mikrotransakcí skrz poměrně nekalé praktiky.

Myslíte si, že tu s námi tento model bude již napořád, nebo se po vlně nevole a negativního přístupu ze strany hráčů herní firmy umoudří a bonusové oblečky a předměty si budeme zase moci jen tak odemykat prostým hraním, jako tomu bylo v ne tak úplně dávné minulosti? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama