Série Halo se naučí s Xbox One X
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Série Halo se naučí s Xbox One X

Série Halo se naučí s Xbox One X

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

18. 10. 2017 13:31 1
Reklama

Microsoft ruku si v ruce s vývojářským týmem 343 Industries připravil velkou řadu novinek týkajících se série Halo, ty se však neznamenají nečekané oznámení nového dílu série, ale týkají se prakticky všech těch dosavadních. Výčet těchto novinek přitom přišel ve formě živého streamu, jehož záznam si můžete prohlédnout níže pod článkem.

Ty pravděpodobně nejdůležitější a nejvýznamnější aktuality se týkají balíčku her Halo: The Master Chief Collection, který ve své době vyšel v celkem rozbité kondici a který byl opravovaný i měsíce po svém vydání. Zdaleka ne všechny neduhy se však autorům podařilo vyřešit, a právě tyto nedodělky slibují vývojáři v následujících měsících adresovat.

Novinky a opravy do této kolekce dorazí na začátku příštího roku, a kromě technického rázu budou mít i kosmetický charakter. I tato kolekce se totiž naučí využívat dodatečného výkonu konzole Xbox One X. Jak, to bohužel zatím nevíme, každopádně všechny slibované opravy bude možné testovat před jejich vypuštěním na veřejnost.

S Xbox One X se v den samotného vydání konzole naučí pracovat i pátý díl série, který se mimo jiné dočká také podpory zakládání lokálních serverů. Ty bude možné vytvářet na mašinách běžících na Windows 10, kde k tomu bude zapotřebí spuštění dedikované aplikace. Odezva při lokálním hraní se v takovém případě pochopitelně markantně sníží.

K tomu se hráči pátého dílu série mohou těšit také na nášup drobného obsahu navíc (který korunuje režim Oddball) i na další ročník světového šampionátu jménem Halo World Championship, který vypukne v průběhu příštího roku.

Novinek se pak dočká i strategie Halo Wars 2, jež se také naučí využívat vyšší výkon plánované konzole a v níž bude možné nově vytvářet a organizovat vlastní turnaje. V neposlední řadě se pak hráči dočkají také multiplatformního hraní, jež se bude týkat hráčů na Xbox One i na PC.

A závěrem můžeme již jen dodat sympatickou tečku tu, že zakladatelka a manažerka týmu 343 Industries Bonnie Ross slibuje do budoucna lepší a živější komunikaci s fanoušky, což by mohlo pomoci minimálně v těch případech, kdy se podaří vydat ne zcela odladěný titul.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama