Přísun aktualizací pro PUBG zpomalí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přísun aktualizací pro PUBG zpomalí

Přísun aktualizací pro PUBG zpomalí

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 10. 2017 11:10 3
Reklama

On-line akce Playerunknown’s Battlegrounds je dlouhodobě vděčným tématem a jistě tomu tak i po mnoho následujících měsíců bude i nadále, nicméně nyní přeci jen hrozí drobný útlum přílivu informací. Symbolické ticho však bude doslova platit pouze před bouří, neboť vývojáři avizují útlum aktualizací před blížícím se datem vydání.

To v praxi znamená, že tento víkend vyjde jedna z posledních takzvaných živých aktualizací předtím, než dojde k vypuštění plné verze hry. To se ovšem nebude týkat testovacích serverů, kde se budou novinky hry pochopitelně testovat i nadále. Aktualizace však budou aktuálně rozděleny do několika fází.

V té první bude do hry implementováno zdolávání překážek (a to ve formě přelézání či přeskakování), ve druhé fázi do hry dorazí další soubor zatím blíže nespecifikovaných novinek a konečně třetí fáze přinese možnost vyzkoušet si vůbec poprvé dlouho avizovanou pouštní mapu hry.

Načasování jednotlivých fází nám zatím není známé, vývojáři však přislíbili přidat možnost skákání či přelézání překážek nejpozději na přelomu října a listopadu. Poté přijdou novinky další a následně by tedy již nemělo nic překážet konečnému datu vydání hry.

Ta dorazí před koncem roku na PC, kdy tento titul zamíří rovněž i na Xbox One, tam však ale zatím hra dorazí pouze do takzvaného Game Preview programu.

Kompletní Příspěvek zmiňující tyto plány pak můžete vidět například na Steamu, kde si také můžete pořídit stále ještě rozpracovanou verzi hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama