This is the Police míří na Nintendo Switch
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka This is the Police míří na Nintendo Switch

This is the Police míří na Nintendo Switch

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 10. 2017 09:34
Reklama

Do temného a napínavého příběhu plného kriminality, korupce a zákeřných intrik vás vydavatelství THQ Nordic a vývojářský tým Weappy Studio pozvali v rámci strategické adventury This is the Police již na začátku minulého roku. V březnu poté hra zamířila i na konzole a ještě letos v říjnu se pak dočkají i hráči na Nintendu Switch.

I tam se hráči budou moci vžít do role detektiva Jacka Boyda, který se vrhá do spodin města jménem Freeburg, v němž se bude muset postarat nejen o kriminální živly samotné, ale také o své podřízené, a to pěkně ze strategického hlediska a z pohledu managementu.

Jednoduché to však rozhodně není – členové mafie a jiná individua totiž zápasí o kontrolu nad městem. A právě na detektivu Boydovi a jeho statečném týmu visí osud celé metropole i jejího nebližšího okolí. Do důchodu přitom nezbývá mnoho času a je na hrdinovi samotném, jak se se zbylými dny popere a zda odejde do důchodu živý i zdravý a zda bude mít na klidné stráří i dostatek financí. Ovlivnit přitom lze koneckonců i to, zda na zasloužený odpočinek odejde i s čistým svědomím.

Přiložený trailer pak humornou formou (a s hlasem Duke Nukema) odhaluje ducha hry i to, že právě takový titul vyžadující management a strategii by mohl být pro výkonem menší konzoli tím pravým ořechovým a zároveň něčím, co by šlo výtečně ovládat za pomocí dotykové obrazovky. K vydání každopádně dojde již 24. října v rámci digitální distribuce. 5. prosince poté hra slibuje zamířit i do kamenných obchodů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama