Nový díl Need for Speed láká na příběh
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový díl Need for Speed láká na příběh

Nový díl Need for Speed láká na příběh

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

12. 10. 2017 14:26 11
Reklama

Značka Need for Speed je jednou z mála závodních sérií, které se snaží své hráče přesvědčit o tom, že i do ryze závodního titulu příběh zkrátka patří. A ani Payback pochopitelně nebude výjimkou, o čemž se nás už snaží přesvědčit čerstvá příběhová upoutávka.

Ta v jediné minutě nabídne velké množství adrenalinu, rychlých vozů, explozí a dramatického střihu, který slibuje napínavé vyprávění plné rychlých kol, série střelených nápadů, obrovského množství policistů a jedné veliké kořisti.

Představení se přitom dnes a v rámci této ukázky dočkaly hned tři pro příběh hry významné postavy. Tou první je závodník Tyler “Ty” Ramirez, který ze všeho nejvíce touží po pomstě, následuje stále utíkající řidička Jessica “Jess” Miller a tou poslední je pak Sean “Mac” McAlister, který se nebojí libovolné specializované závodní disciplíny.

V případě zájmu pak určitě zavítejte na Xzone, kde je hra již předobjednání. Z dalších novinek pak můžeme připomenout například to, že předplatitelé služeb EA Access a Origin Access se mohou těšit na přednostní přístup do hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama