Video ukazuje Tomb Raider na Xbox One X
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video ukazuje Tomb Raider na Xbox One X

Video ukazuje Tomb Raider na Xbox One X

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 10. 2017 08:56 8
Reklama

Papírově a dle prohlášení Microsoftu nejsilnější možná herní konzole se již kvapem blíží a díky tomu můžeme vídat stále častěji i ukázky z toho, co tento kousek hardwaru vůbec dokáže. A díky sdílnosti serveru IGN se tak nyní můžete podívat na to, jak to bude Laře slušet právě na Xbox One X.

Pokračování restartu série z produkce týmu Crystal Dynamics je hezké samo o sobě, ve 4K rozlišení a s vypilovanou grafickou stránkou hry však tento titul vypadá přeci jen o poznání lépe a rozdíl by měl být vidět i v porovnání s verzí hry pro PlayStation 4 Pro. Tam hra nabízí výběr režimu s tím, že velké rozlišení znamená menší počet snímků a nejinak tomu nakonec bude i zde.

I v případě Xboxu One X totiž tým přináší stejnou volbu a velké rozlišení rovněž znamená menší počet snímků za vteřinu, celkově však hra slibuje být přeci jen o něco krásnější. To v praxi znamená podporu HDR, prostorového zvuku s technologií Dolby Atmos, detailnější textury postav (tedy nejen Lary samotné, ale i u NPC) a vylepšené vyhlazování hran. Pro bližší detaily můžete zavítat do předchozí zprávy.

Ujít už si ale každopádně nenechte přiložené video a sami se tak podívejte, co si mohli zástupci zmíněného magazínu vyzkoušet v rámci newyorského Comic-Conu. Záběry odhalují necelých 12 minut ze začátku hry, kterou můžete již za sníženou cenu pořídit například na Xzone. Na stejném místě v rámci předobjednávky naleznete i samotnou konzoli a ve finále můžeme připomenout ještě důležitý fakt ten, že podpora silnějšího hardwaru přijde ve formě bezplatné aktualizace.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama