Sledujte launch trailer The Evil Within 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte launch trailer The Evil Within 2

Sledujte launch trailer The Evil Within 2

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 10. 2017 14:39 2
Reklama

Pozítří dorazí na konzole i na PC dlouho očekávaný horor The Evil Within 2, který se aktuálně prezentuje launch trailerem a ten zcela pochopitelně odhaluje ten nejšílenější možný psychologický horor a procházku temnými zákoutími mysli hlavního hrdiny hry.

Sebastian Castellanos se bude muset vydat do alternativního světa Stem, který je prorostlý nočními můrami, obrovskými monstry i nápaditými vůdčími zápornými postavami. Všechny přitom spojují jediné ambice – zničit hlavního hrdinu a získat jeho dceru. Ta je přitom v případě pokračování tou hlavní motivací pro návštěvu tohoto neutěšeného místa.

Problém ovšem tkví právě v tom, že v The Evil Within 2 není nic černobílé a hlavně nikdy nelze věřit vlastním očím. A pak je tu také pochopitelně fakt ten, že nebezpečí číhá doslova na každém kroku. Pokud tedy budou chtít hráči v roli zkušeného detektiva uspět a získat svoji ztracenou dceru nazpět, tak budou muset překonat řadu nebezpečných překážek.

Vstupenku do tajemného univerza hry si přitom můžete předobjednat například na Xzone, kde budete moci nalézt i oficiálního průvodce hrou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama