Jaká rozšíření nabídne Assassin's Creed
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Jaká rozšíření nabídne Assassin's Creed

Jaká rozšíření nabídne Assassin's Creed

David Plecháček

David Plecháček

11. 10. 2017 13:09 11
Reklama

Jedna věc je obsah, se kterým se bude Assassin's Creed Origins prezentovat v základní hře, druhá věc je to, kolik obsahu Ubisoft plánuje dodat v bezplatných, ale samozřejmě i placených DLC později. Dosud jsme plány vydavatele neznali, ale ještě před launchem hry se můžeme podívat na poměrně detailní rozpis.

Začněme těmi, které obdrží všichni, kteří zakoupí základní hru. Hned v první den do hry přibude režim pro zachytávání efektních snímků, s jehož pomocí si můžete zvěčnit Bayeka a pestrý starověký svět Egypta. Taktéž v den vydání se můžeme těšit na The Nomad's Bazaar, tedy potulného nomáda, který bude každý den rozdávat úkoly za lákavé odměny.

Patnáct dnů po zahájení prodejů do hry přibude The Trials of the Gods, totiž časově omezené epické bitvy proti egyptským bohům za božské odměny. No a zkraje příštího roku zdarma přibude režim hordy a tzv. Discovery Tour, v němž se svět Origins přepne do své encyklopedické verze a vy tak budete moci poznávat krásy starověku bez soubojů a dalších rušivých elementů.

Ale teď už k větším a logicky tedy i placeným rozšířením. První, The Hidden Ones, se zaměří na to, jak vznikalo Bratrstvo. Odehrává se několik let po událostech Origins a ústřední zápletkou bude okupace římem. K dispozici bude v lednu a kromě příběhu zvýší i level cap. To samé pochopitelně udělá i druhé DLC The Cruse of the Pharaohs, které dorazí v březnu. Kromě toho ale opět nabídne nový příběh zaměřený na egyptskou mytologii. Hráči se v roli Bayeka utkají proti nemrtvím faraonům a poznají nový mystický svět plný ikonických starověkých stvoření.

Pokud si pořídíte season pass, při vydání dostanete speciální zbraň Calamity Blade a 500 kreditů, a v listopadu také dva exkluzivní balíčky oblečení, zbraní a štítů. Ale to už je spíše drobnost. Pokud vás Assassin's Creed Origins stále láká, můžete jej předobjedat. V základní verzi a ve verzi spolu se season passem jej spolu s dárky nabízí i eshop Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama