Beta Battlefrontu 2 prodloužena do středy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta Battlefrontu 2 prodloužena do středy

Beta Battlefrontu 2 prodloužena do středy

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

10. 10. 2017 09:51 5
Reklama

EA vycházejí vstříc všem těm, kteří si snad ještě nestihli zahrát betaverzi sci-fi akce Star Wars Battlefront II a oznámili prodloužení betatestu hry až do středy. Dnes zkrátka mají fanoušci Hvězdných válek žně a po ráno zveřejněném traileru osmé epizody tu máme lákadlo další.

My na to konto pochopitelně nesmíme opomenout naše společné dojmy z bety hry, vy už se s námi v diskuzi každopádně můžete podělit o vaše názory na současnou podobu hry, jež bude nově k vyzkoušení až do zítřka do šesti hodin večer našeho času.

Jinak se pochopitelně nic nezmění a na svém místě tedy zůstává jak velikost hry, tak i nabídka režimů či map. Nově se však ještě spolu s tím dozvídáme o podobě jedné z očekávaných postav plné verze hry – Dartha Vadera.

Ten do hry přinese známé schopnosti v čele s vrháním světelného meče, ikonického zaškrcení a další smrtící vychytávky, které z něj udělají tu pravou noční můru všech řadových vojáků. Těm zjevně budou jejich blastery tváří v tvář dýchavičnému hrdinovi houby platné.

Star Wars Battlefront II vychází na PC i na konzolích 17. listopadu a k mání bude hra pochopitelně i na Xzone, kde budou k nalezení i dodatečným obsahem obohacené edice hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama