Hráči porážejí Cuphead bez zranění
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hráči porážejí Cuphead bez zranění

Hráči porážejí Cuphead bez zranění

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 10. 2017 14:39 6
Reklama

Pokud již máte s retro plošinovkou Cuphead své zkušenosti, tak už jistě víte své o značné obtížnosti hry a o náročných soubojích s jejími bossy, nicméně autoři dvojice níže přiložených videí si o tom myslí své.

V prvním videu se můžete podívat na souboje vyhrané bez jediného zásahu a bez utržených zranění, jež dokázal předvést a nahrát zkušený youtuber Aeraloth. Ten se na podobné výkony vyloženě specializuje a v rámci svého průchodu hrou a v oněch soubojích dokonce ani nevyužívá četná vylepšení ani jiné možnosti zjednodušení hry.

Velká obtížnost Cupheadu tím bere ve zhruba čtyřiceti minutách za své a pokud vás tento husarský kousek nedokázal sám o sobě demotivovat a neukázal vám, jak moc hru neumíte, tak si určitě ještě nenechte ujít ani to druhé video. To je potencionálně ještě ujetější a ukazuje průchod hrou s pomocí taneční podložky.

Takové pokusy tu přitom již byly (vzpomenout zde můžeme například na World of Warcraft či na Spelunky), nicméně pokud jste ještě doposud žádný takový neviděli, tak se níže určitě na jedno takové protančení hrou určitě podívejte. Opět se přitom jedná o video znázorňující souboje se všemi bossy hry, které hráč s přezdívkou PeekingBoo dokázal za necelou hodinku a půl pokořit

A pokud byste se o něco podobného rádi pokusili, tak určitě můžete zavítat například na Xzone, kde je digitální edice PC verze hry rovněž k mání. Sami tak můžete vidět, nakolik náročná umí tato vzpomínka na animáky ze třicátých let minulého století být.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama